De Grote Slijmmusical

De Grote Slijmmusical

Na 4 zeer succesvolle films en een aantal grote hits op YouTube en Spotify gaat Slijm nu de theaters in.

De voorstelling is voor de hele familie en zit vol met de grootste hits uit de films, zoals ‘Slijm is Alles, ‘Zwemmen in Slijm’ en natuurlijk ‘Iedereen is Gek Op Slijm’.

De Grote Slijmmusical

De Grote Slijmmusical is herkenbaar en zal iedereen verwonderen! Maar bovenal ook bol staan van slijm, glitter, muziek, avontuur, zang, dans en feest! 

BazarMedia

BazarMedia is producent van o.a. het Feest van Tante Rita de musical, Zin in Zappelin Live en Social Squad. Samen met de filmproducent NewBe vertalen zij het bij iedereen zo bekende slijmgevoel naar de theaters. 

Speeldata De Grote Slijmmusical

Vanaf het najaar 2024 in theaters door heel Nederland en Vlaanderen.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.