De Hessener-Esch

De Hessener-Esch – Sfeervolle bed & breakfast aan de rand van Dalfsen

De Hessener-Esch

De Hessener-Esch, gelegen tussen Zwolle en Dalfsen in het Vechtdal, is een bed & breakfast gevestigd in een traditionele boerderij. De accommodatie biedt drie type kamers, elk voorzien van gratis WiFi, een eigen badkamer, terras en uitzicht op de tuin. Gasten hebben toegang tot een gemeenschappelijke ruimte en keuken, waar koffie en thee beschikbaar zijn. Ontbijt wordt geserveerd in een voormalige varkensstal of buiten bij goed weer, met nadruk op verse en lokale producten. Daarnaast kunt u gebruik maken van de parkeergelegenheid, met een afgesloten schuur voor fietsen en motoren.

De B&B beschikt over een visvijver en biedt de mogelijkheid tot vissen. Ook kunt u, op afspraak, terecht in de theetuin voor een lunch of Zweedse high tea etc vanaf 1 april tot en met 30 september.

Contactgegevens De Hessener-Esch

Hessenweg 18
7722 PK Dalfsen
Tel.: 06 39 64 94 24
E-mail: [email protected]
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.