De JOARDY Show staat ook volgend seizoen in het theater

De JOARDY Show staat ook volgend seizoen in het theater

Na een succesvol eerste seizoen in het theater, komt De JOARDY Show van Jim Deddes en Jan Hulst terug! Na een run op de kaarten tijdens de week van de première, waren er al meer voorstellingen toegevoegd aan de tour dit voorjaar en nu maakt MORE Theater Producties bekend dat de voorstelling volgend seizoen in reprise gaat. In deze sketchvolle theatershow brengen Jim Deddes en Oscar Aerts (GTST en Costa!), onder regie van Jan Hulst, het volledige JOARDY-universum tot leven. Een avond met de hits Harco, Brian Rompoe, Halleke, zwaar ongefilterd privémateriaal, nieuwe sketches en eigenaardigheden. De kaartverkoop start binnenkort.

Deddes en Hulst, de twee talentvolle makers, hadden bij de start van JOARDY niet gedacht dat ze daarmee ooit in het theater zouden staan. “Toen we net van de toneelschool kwamen, gingen we met een oude camera op de bonnefooi de straat op. Jim had nog een pruik van een andere voorstelling en een grappig goud brilletje liggen en begonnen we een beetje te filmen naast een bouwplaats. Nu hebben we een eigen theatertournee met een rits uitverkochte voorstellingen. Is dat een mooi verhaal of niet?” aldus Hulst.

Samen met regisseur Jan Hulst maakt acteur Jim Deddes JOARDY FILM; een onafhankelijk platform met sketches dat is uitgegroeid tot een YouTube fenomeen. Zo is de sketch ‘Huilon’ inmiddels 1,6 miljoen keer bekeken. In samenwerking met de VPRO maakten Jim & Jan drie seizoenen van de webserie JOARDY SEASON (die in 2019 de Zilveren Nipkowschijf won). Naast JOARDY hebben de jongens hun eigen carrière. Deddes als acteur in series en films als ‘Mocromaffia’, ‘De Oost’ en ‘Hardcore Never Dies’. Hulst is regisseur en schrijver en maakt bij o.a. voorstellingen bij Theater Oostpool waaronder de met sterren overladen voorstelling ‘Showmeister’.

Klik hier voor de volledige speellijst en tickets

Credits
Met: Jim Deddes en Oscar Aerts
Tekst, concept: Jim Deddes en Jan Hulst
Regie: Jan Hulst
Lichtontwerp: Bart van den Heuvel & Wannes van der Veer
Muziek: Nick Putman
Producent: MORE Theater Producties

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.