De Luytervelde

Echt Eindhoven proeven? Laat u verrassen door een smakelijke lunch of gezellig diner in de tuin of het restaurant De Luytervelde.

Restaurant De Luytervelde

Bij De Luytervelde begrijpen ze echt wat genieten is en delen deze kennis maar al te graag met de bezoekers. Het ware genot ontstaat wanneer alles perfect samenkomt: van het culinaire hoogstandje op je bord en de bijpassende wijn in je glas tot het gezelschap waarmee je dineert en de ambiance van de gelegenheid.Of je nu kiest voor een snelle lunch in de middag of een uitgebreid avonddiner, je bent te allen tijde welkom bij De Luytervelde.

Het team, met gastvrouw Karin Smits aan het roer, haalt voldoening uit het geluk van de gasten en heet je met open armen welkom in dit smaakvolle deel van Eindhoven, een traditie die sinds 1992 in ere gehouden wordt.

Bij gunstig weer biedt De Luyterveld ook de mogelijkheid om van je lunch of diner in de idyllische tuin te genieten. Het keukenteam, geleid door Rob van der Veeken, selecteert met zorg de beste seizoensgebonden ingrediënten van land en uit zee. Laat je leiden door de inspiratie van de kok en verwen jezelf met een van onze samengestelde menu’s of stel je eigen maaltijd samen van het à la carte menu.

Adres Restaurant De Luytervelde

Jo Goudkuillaan 11
5626GC Eindhoven
Telefoonnummer: 040 – 262 3111
E-mail: [email protected]
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.