De Moedermonologen

De Moedermonologen

In De Moedermonologen brengen drie actrices tien monologen over het moederschap anno nu: humoristisch, rauw, activistisch en met de broodnodige zelfspot.

De Moedermonologen

Verhalen over de struggles, taboes en de scherpe randjes. Over dingen die je soms denkt, maar niet hardop durft te zeggen. Dat je wél van je kind houdt, maar niet van het moeder zijn. Dat je hoopte dat je kind anders zou zijn dan het is. Maar dat je dat niet zegt omdat je bang bent de enige te zijn. De Moedermonologen wordt een feest van erkenning en herkenning, voor moeders, niet-moeders, vaders en andere mensen.

Speeldata De Moedermonologen

De voorstelling De Moedermonologen speelt vanaf 13 september 2024 t/m 22 mei 2025. 
 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.