De podcast van Pieter Verelst; Meneer Karton is terug!

De podcast van Pieter Verelst; Meneer Karton is terug!

Geen comedy meer in theater?
Comedy in een podcast dan maar!

Meneer Karton is terug! En hoe! Corona loert nog steeds om de hoek en de theaters hebben het er moeilijk mee. Maar Pieter Verelst (cabaretier) blijft niet langer bij de pakken neerzitten. Samen met collega-comedians stak hij de koppen bij elkaar en lanceerde een comedy hoorspel. Een hoorspel waar gastacteurs samen met Meneer Karton (Pieter Verelst) hun diepste fantasieën tot leven brengen.

Altijd al willen weten wat er gebeurt als je Alex Agnew 3 uur lang laat improviseren? 

Waar je in het vorig seizoen Brigitte Kaandorp hoorde als groen geworden lieveheersbeestje die niet kan stoppen met lachen, ontdek je nu wat er gebeurt als Sven de Ridder de lotto wint of als Amelie Albrecht zich inleeft in een TV-zwamworst. De gastacteurs voor dit nieuwe seizoen zijn niemand minder dan Alex Agnew, Amelie Albrecht, Lucas van den Eynde, Sven de Ridder, Wouter Hendrickx & Dimitri Leue, Jente Pironet, Elien van Aerschot, Dries de Vis en Sid van Oerle.

In het eerste seizoen probeerde acteur en cabaretier Pieter Verelst als Meneer Karton zijn oma beneden aan de berg te bereiken. Echter werd hij daarbij telkens weer opgehouden door vreemde figuren, met rollen voor Pieter Bouwman als aangekoekt pannetje en Micha Wertheim als Mevrouw Haaienoog. Zal hij dit seizoen eindelijk zijn teergeliefde oma kunnen bereiken?

Elke woensdag om 10 uur een nieuwe aflevering. Een nieuw lied rond Meneer Karton is vandaag gelanceerd met een clip, geproduceerd door de zanger van Portland, Jente Pironet

Te beluisteren op livecomedy.be/meneer-karton

Leuk om te lezen