De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen

Eén van de meest verkochte kinderboeken komt naar het theater met een nét zo waanzinnige theatervoorstelling. 

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (5+)

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.

“Een fantastisch toneelbeeld dat niet zou misstaan in een mega filmproductie” – VSCD Theaterjury

De Waanzinnige Boomhut is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Dit seizoen zet Meneer Monster samen met het Australische CDP Theatre Producers zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij.

Meneer Monster maakt cartoonesk actietheater gecombineerd met visuele comedy voor de hele familie dat bulkt van de energie en spelplezier. De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen won in 2018 de Zapp Theaterprijs en een Zilveren Krekel.

“De kinderjury bekroonde De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen vanwege de originele manier van spelen en vertellen, de bizarre en chaotische humor, het prachtige decor, maar ook omdat de makers laten zien wat je allemaal kunt met fantasie. ‘Ze maakten van iets simpels iets héél erg spectaculairs.”  – Kinderjury Zapptheaterpijs 2018

Speellijst De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen

De waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij.

Bestel snel uw kaartjes!

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link