Deze voorstellingen moet je in september 2017 zeker bezoeken!

Deze voorstellingen moet je in september 2017 zeker bezoeken!

Deze voorstellingen moet je in september 2017 zeker bezoeken!
4.5 -------- (2 beoordelingen)
Beoordeling

In september breekt het theaterseizoen natuurlijk weer helemaal los! Vrijwel alle theaters starten dan weer met hun voorstellingen en zoals elk jaar biedt ook dit theaterseizoen weer veel moois. Wat zijn dan nu de leukste voorstellingen die je in september 2017 kunt bezoeken? Wij hebben hieronder een aantal toppers op een rijtje gezet.

Deze voorstellingen moet je in september 2017 zeker bezoeken!

Operatie IJssellinie

Operatie IJssellinie is een voorstelling gemaakt door theatergroep De Jonge Honden. De Jongen Honden is hét locatietheatergezelschap van Overijssel, zij maken met grote bezieling grote spektakelstukken in de buitenlucht. Hierbij leidt de locatie tot een voorstelling, dit is ook bij Operatie IJssellinie het geval.

Operatie IJssellinie speelt zich af in de tijd van de Koude Oorlog. Om onszelf te beschermen tegen de Russen, werd de IJssellinie in het diepste geheim aangelegd. Er mochten geen vragen worden gesteld en dit gebied in Olst-Wijhe was verboden terein. Bij gevaar zou de IJssellinie in werking worden gezet en zou een gebied van Zwolle tot Nijmegen onder water worden gezet. In deze voorstelling gaan we terug naar de jaren ’60 van de vorige eeuw, naar de bossen van landgoed De Haere. “De sprookjesachtige sfeer op landgoed De Haere is in strijd met die verscholen betonnen bunkers. De voorstelling heeft datzelfde karakter: de romantiek van vrijheid verweven met angst. De huidige tijd waarin we leven?”, aldus Jolmer Versteeg, artistiek leider Theatergroep De Jonge Honden. Een aanrader!

Deze voorstellingen moet je in september 2017 zeker bezoeken!

Broadway aan de Amstel – The Curious Incident of the Dog in the Night-Time

Van woensdag 20 september tot en met zondag 1 oktober is in Carré de voorstelling The Curious Incident of the Dog in the Night-Time te bekijken. Deze show is gebaseerd op de wereldwijde bestseller en de show is een internationale theaterhit. De originele uitvoering met de Engelse cast komt naar Carré. De voorstelling vertelt het verhaal van de vijftienjarige Christopher John Francis Boone. Hij houdt van lijstjes, patronen en de waarheid. Hij weet veel van wiskunde en maar weinig van mensen. In zijn eentje is hij nooit verder geweest dan het einde van de straat. Als blijkt dat de hond van de buurvrouw is vermoord, gaat hij op onderzoek uit. Zijn eigen veilige wereld wordt volkomen op z’n kop gezet als hij hierdoor aan een onvergetelijke reis begint.

Deze voorstellingen moet je in september 2017 zeker bezoeken!

Hans en Grietje de musical

Van Hoorne Entertainment heeft weer een betoverende sprookjesmusical voor de kids in petto: Hans en Grietje. Iedereen kent wel het verhaal van dit eeuwenoude sprookje: Hans en Grietje worden door hun vader achtergelaten in het bos omdat hij ze niet meer kan onderhouden. In het bos ontmoeten ze de tovenaar Titus, hij laat hun een bijzonder huisje zien. Het hele huisje is gemaakt van koekjes, snoep en andere lekkernijen. Ze denken nu dat ze nooit meer honger hoeven lijden, maar wat ze niet weten is dat Titus’ vrouw Fien iets heel anders met ze van plan is…. Een spannend avontuur voor de jongsten, waarbij ze ook nog eens verkleed kunnen komen!

Bestel direct je kaartjes voor Hans en Grietje de musical

 

Deze voorstellingen moet je in september 2017 zeker bezoeken!
4.5 -------- (2 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Leuk om te lezen

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link