Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Diana & Zonen – De koninklijke musical

Diana en zonen

Diana & Zonen -De koninklijke musical is de eerste door MediaLane ontwikkelde eigen musical, in samenwerking met de Theateralliantie.

Diana & Zonen

De koninklijke musical Diana & Zonen vertelt het meeslepende verhaal over Prinses Diana, die behalve prinses vooral moeder was, vechtend voor het geluk van haar zonen.

De gloednieuwe musical schakelt heen en weer tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge Lady Di en Prins Charles en de op social media overal gevolgde romance tussen Prins Harry en Meghan Markle. Met welke uitdagingen krijgen William en Harry te maken? Wat kregen de zonen van hun moeder mee?

Diana & Zonen is een koninklijk liefdesverhaal over rivaliteit, schuld en romantiek, nergens zo meeslepend verteld als live in het theater.

Cast Diana & Zonen

In deze Nederlandse musical deelt Marlijn Weerdenburg de hoofdrol van prinses Diana met Brigitte Heitzer. De rest van de cast bestaat uit onder andere Jonathan Demoor (William), Freek Bartels (Harry), Jan Elbertse (Charles), Bart van Veldhoven (jonge Charles) en Soraya Gerrits (jonge Diana).

Speellijst Diana & Zonen

De musical gaat in het najaar van 2021 in première. Bekijk snel de speellijst.

Leuk om te lezen

 

 

 

Theaters in Nederland