DoubleTree by Hilton Sittard

DoubleTree by Hilton Sittard – Verblijven begint met een warm DoubleTree-koekje.

DoubleTree by Hilton

DoubleTree by Hilton bevindt zich in het centrum van Sittard, vijf minuten lopen van winkels en restaurants aan de Markt. Duitsland en België liggen op 20 minuten rijden en MECC Maastricht ligt op een half uur rijden.
Organiseer uw eigen evenementen in onze conferentieruimte, een voormalige kapel. We bieden de hele dag door dineren in ons Franse restaurant, plus een lobbybar en een 24-uurs fitnesscentrum.

Adres DoubleTree by Hilton Sittard

Parklaan 4
6131 KG Sittard
Tel: 046 400 9242
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.