Dr. Pol in IJsselhallen Zwolle!

Dr. Pol in IJsselhallen Zwolle!

Dr. Pol in IJsselhallen Zwolle!
5 -------- (3 beoordelingen)
Beoordeling

Op 14 september 2018 staat The Incredible Dr. Pol in de IJsselhallen in Zwolle! Iedereen kent dierenarts dr. Pol waarschijnlijk wel door zijn reality tv-serie op National Geographic Channel. Afgelopen theaterseizoen stond hij al met een voorstelling in de theaters, uiteraard waren deze voorstellingen razendsnel uitverkocht. Nu keert hij exclusief terug naar elf podia, waaronder de IJsselhallen!

Over Dr. Pol in IJsselhallen Zwolle

Dr. Pol is niet zomaar een dierenarts. Hij werd wereldberoemd door zijn reality tv-serie op National Geographic Channel. De van oorsprong Drentse Jan Harm Pol keert nu terug naar Nederland voor een exclusieve theatertour. Nu met nóg ‘beestachtigere’, intiemere en persoonlijkere verhalen over zijn werk en leven op het platteland van Amerika. Hiermee wil hij een jonge en nieuwe generatie inspireren om liefdevol en met respect met mens en dier om te gaan. Tijdens deze voorstelling in de IJsselhallen Zwolle op 14 september 2018 krijgt het publiek een uniek kijkje in het leven van de man achter Dr. Pol. De voorstelling is leuk voor het hele gezin, met vele (h)eerlijke anekdotes en levenswijsheden van de bekendste dierenarts ter wereld!

Compleet uitje Dr. Pol in IJsselhallen Zwolle

Wilt u er een compleet uitje van maken op 14 september 2018? Dat is mogelijk! In de IJsselhallen Zwolle kunt u voor aanvang van de show een hapje eten. U kunt hier genieten van een heerlijk dinerbuffet met Hollandse en Amerikaanse gerechten. Geniet bijvoorbeeld van spareribs, Cajun aardappelwedges, een heerlijke maïssalade, gehaktballetjes in jus, aardappelpuree of stoofvlees met champignons, uitjes en spekjes. U kunt een reservering voor het dinerbuffet direct samen met uw toegangskaarten bestellen!

Geef Dr. Pol in IJsselhallen Zwolle cadeau

Iemand verrassen met de voorstelling van Dr. Pol? Bestel nu direct uw kaarten en laat ze inpakken in een leuke cadeauverpakking. Kies deze optie aan het einde van het bestelproces. Een aanrader voor als er iets te vieren valt!

Koop nu direct uw kaarten voor Dr. Pol in IJsselhallen Zwolle.

Dr. Pol in IJsselhallen Zwolle!
5 -------- (3 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link