E-scooterverhuur Bollenstreek

E-scooterverhuur Bollenstreek – Ontdek de Bollenstreek op een E-scooter of E-chopper.

E-scooterverhuur Bollenstreek

Ga met een E-scooter of E-chopper met de familie, kinderen of vrienden of ene grote groep een onvergetelijke dag beleven in- en rondom de Bollenstreek.  Ontdek de Bollenstreek, kuststreek en ga Haarlemmermeer ontdekken op een leuke, hippe, snelle en bovendien milieuvriendelijke manier.

Rijd met je gezelschap vanuit Hillegom door de bollenvelden, naar het strand en keer via het circuit van Zandvoort op een e-scooter weer terug door de waterleidingduinen naar de Haarlemmermeer. Zo heb je een mooie tocht op een elektrische scooter in en rondom de Bollenstreek voor een hele dag!

Door de kinderzitjes op de E-scooter kunnen kinderen makkelijk mee op de E-scooter!

Routes door de Bollenstreek

In de zomermaanden kun je in de avonduren een E-scooter huren. Van 19.00 uur tot 22.00 uur rij je op een warme zomeravond de ‘sunsettour’. Rij richting de kust om de zonsondergang mee te pakken.

In het voorjaar kun je met een gids de Bollenstreek ontdekken. E-scooter verhuur regelt dan voor jou een persoonlijke gids. De ervaren gids van Tourz.nl gaat mee op een 3-uur durende tour langs de mooiste plekken in de Duin-en Bollenstreek. Deze tocht is inclusief een bezoek aan de Tulip Experience Amsterdam.

Adres E-scooterverhuur Bollenstreek

Stationsweg 27
2182 BA Hillegom
=> Telefoon:  06-16720600
=> Email: [email protected]
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.