Een nacht in de Efteling

Een nacht in de Efteling

In deze hilarische voorstelling komen de wonderlijke wereld van de Efteling en de traditie van de komedies van Jon van Eerd samen. Tijdens een nachtelijk avontuur belanden de zusjes Julia en Sophie achter de poorten van de Efteling, waar iets vreemds aan de hand lijkt te zijn.

Een nacht in de Efteling

Wat gebeurt er als de zusjes Julia en Sophie op zoek gaan naar de waarheid tussen fantasie en werkelijkheid? Tijdens een nachtelijk avontuur belanden zij achter de poorten van de Efteling waar iets vreemds aan de hand is. Het lijkt wel alsof alles op zijn kop staat en dat niets meer klopt. De Fakir kan niet meer op zijn tapijt vliegen omdat hij hoogtevrees heeft. De klokken van Frau Schmetterling lopen niet meer omdat de muizen denken dat ze een olifant zijn.

Roodkapje is op zoek naar haar ware identiteit. En in de Danse Macabre zijn de geesten hun ritmegevoel kwijt. En wat als deze Efteling bewoners zich in de talkshow van Eva Drienek moeten komen verantwoorden?

Er volgt een dol, dwaas en aanstekelijk komisch avontuur waarbij u meegenomen wordt in een opeenvolging van misverstanden, briljante decorvondsten en uitdagende luchtkastelen. Dit is de op hol geslagen wereld van de Efteling zoals u de Efteling nog nooit hebt beleefd. De Efteling staat garant voor een Wereld vol Wonderen.

Cast Een nacht in de Efteling

Een hilarische komedie met Patrick Martens, Zjon Smaal, Suzanna Pleiter, Cathalijne de Sonnaville, Lars Vaessen en Bente Bo Stoelwinder.

De regie is in handen van Jon van Eerd.

Speeldata Een nacht in de Efteling

Ontdek een explosieve komedie waarin de Efteling en Jon van Eerd’s traditie samenkomen. Beleef met Julia en Sophie hilarische avonturen vol misverstanden en achtervolgingen. De voorstelling voor iedereen vanaf 1.20 meter is te zien in veel theaters in Nederland! Bekijk snel de speellijst.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.