Eerste namen bekend ZODIAC de musical

Eerste namen bekend ZODIAC de musical

Eerste namen bekend ZODIAC de musical

Het is zover! De start van de kaartverkoop voor ZODIAC de musical, met in de hoofdrol onder andere René van Kooten, Hilke Bierman, Dennis Willekens, Marcel Visscher en aanstormend talent Dominique de Bont (winnares Musical Award aanstormend talent 2020) brengen straks het actuele verhaal tot leven.

Cast en creatives

In de komende weken wordt de complete cast bekend gemaakt. Regisseur William Spaaij heeft, samen met de andere creatives, inmiddels al een eerste workshop met alle acteurs achter de rug:

“Na een corona-test voor iedereen hebben we een eerste workshop met elkaar mogen beleven. De feedback en energie uit de groep hebben ons zoveel inspiratie gegeven om nu echt de laatste puntjes op de i te gaan zetten voor het script, de songs en de innovatieve technologie die we gebruiken. Het wordt een heel bijzondere belevenis.”

Tickets

Na het verschuiven van de première gaat het team van ZODIAC de musical waar mogelijk volop door met de productie. En om zodra de deuren open mogen bezoekers te kunnen verwelkomen, start nu ook de kaartverkoop. Je kunt nu je tickets boeken voor de maanden mei en juni 2021. Er is straks meer dan voldoende ruimte op de indrukwekkende tribunes in de dertig meter hoge Koepel en via de social distancing tool is afstand tot andere bezoekers gewaarborgd. Daarnaast is er een coulant ticketbeleid.

Mis het niet en bestel hier je tickets!

Bron: www.zodiacdemusical.nl

 

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link