Extra shows The Bridges of Madison County

Extra shows The Bridges of Madison County

Extra shows The Bridges of Madison County
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling

Wegens aanhoudende kaartverkoop zijn er extra shows The Bridges of Madison County in Theater Het Zonnehuis Amsterdam.

De speelperiode van de Nederlandse versie van de musical The Bridges of Madison County wordt verlengd. Door een aanhoudende vraag naar kaarten is het stuk nu tot en met 2 juli te zien in Theater Het Zonnehuis in Amsterdam. Dat maakte Stichting Zonnehuis Muziektheater vandaag bekend, precies 50 dagen voor de eerste voorstelling op 2 juni aanstaande.

De cast van deze onweerstaanbare zomermusical bestaat uit Lone van Roosendaal, René van Kooten, Annick Boer, Bas Heerkens, Jeroen C. Molenaar en Marieke Goemans en is vorige week begonnen met repeteren.

The Bridges of Madison County

De met Tony Awards bekroonde musical van componist Jason Robert Brown (The Last Five Years, Parade) is gebaseerd op de gelijknamige roman van Robert James Waller en op misschien wel de mooiste liefdesfilm ooit met Clint Eastwood en Meryl Streep. Het verhaal vertelt over de korte maar hevige romance tussen de Italiaanse huismoeder Francesca en de ongebonden fotograaf Robert. Het zet hun beider wereld volledig op z’n kop. Het script is van Pulitzer Prize-winnaar Marsha Norman (The Color Purple).

Koen van Dijk bewerkt en regisseert de Broadway-musical tot een intieme Nederlandse versie, op maat gemaakt voor Het Zonnehuis. Zo dicht op de acteurs zat je nog niet eerder! Marco Braam is muzikaal leider en Chiara Re neemt de choreografie voor haar rekening. Het decorontwerp is van Eric Goossens en de kostuums worden ontworpen door Joost van Wijmen. Producent is Maarten Voogel.

The Bridges of Madison County is de opvolger van Kiss of the Spider Woman en Sweeney Todd, die de afgelopen zomers met veel succes in hetzelfde theater te zien waren. In juni is ook Telkens weer Het dorp te zien in Het Zonnehuis, een muzikale hommage aan Wim Sonneveld en Friso Wiegersma.

The Bridges of Madison County | Van 2 juni t/m 2 juli exclusief in Theater Het Zonnehuis in Amsterdam

www.zonnehuismuziektheater.nl

Foto: Bob Bronshoff

Extra shows The Bridges of Madison County
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sort by:

Be the first to leave a review.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

 

Pin It on Pinterest

Deel pagina