Fataal: De musical

Fataal: De musical

‘Fataal’ was een succesvolle Nederlandse speelfilm over de gevolgen van zinloos geweld. Nu brengt Homemade Productions in de traditie van de Carry Slee musicals – dit verhaal naar het theater. Een energieke musical over Milan van wie de droom aan barrels wordt geslagen als jongens hem te grazen nemen. Hij belandt in een rolstoel en zal nooit meer op zijn benen kunnen staan. Een aangrijpende voorstelling over zinloos geweld en de gevolgen daarvan; maar ook een verhaal over de kracht van liefde.

Vorige jaar was de pers laaiend over de speelfilm ‘Fataal’ geschreven door Dick van den Heuvel en Jesse Bleekemolen. Nu neemt Van den Heuvel de regie in handen voor deze meeslepende voorstelling met prachtige songs en energieke dans.

Homemade Productions

Theater maken voor jongeren. En ze enthousiast maken voor alles wat in de schouwburg gebeurt. Entertainment bieden, met als doel dat ze de weg naar het theater weten te vinden. Voorstellingen over hun wereld, hun thema’s, hun samenleving. En openstaan voor een dialoog met dat publiek, door ze te betrekken bij dat wat we maken, door ze mogelijkheden te geven om met ons en met de acteurs te communiceren – ook als de voorstelling gedaan is.Dat is de missie van Homemade Productions.

Bron: HomeMadeProductions.nl

Speellijst Fataal: De musical

Door heel Nederland is deze voorstelling te bekijken. 

Deze voorstelling is afgelopen.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link