Festival Circolo

Festival Circolo

Festival Circolo
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling

In de herfstvakantie – van 21 oktober tot en met 30 oktober 2016 – ontvouwt zich voor de zesde keer een (inter)nationaal circusfestival op Landgoed Velder te Liempde. Het is het decor van Festival Circolo; het festival vol voorstellingen waarbij circus zich vermengt met moderne dans, muziek, theater en vormgeving tot totaaltheater. Modern circus voor zowel jong, kinderen vanaf 3 jaar oud, tot en met 88 jaar oud die zich willen laten verrassen en verbazen.

Met maar liefst acht tenten, meer dan 60 voorstellingen, een kids playground, heerlijk eten en drinken is Festival Circolo het ideale en complete dagje uit in de herfstvakantie.

Voorstellingen Festival Circolo

Speciaal voor deze Circolo-editie in het Jheronimus Bosch jaar maakt het Franse Cie Les Colporteurs een voorstelling geïnspireerd door het leven en werk van deze beroemde middeleeuwse schilder uit ’s-Hertogenbosch. Sous le toile de Jheronimus gaat op vrijdag 21 oktober, op de eerste festivaldag, in wereldpremière.

Deze voorstelling is alleen op Festival Circolo in Nederland te zien en reist daarna door Europa en andere werelddelen.

Op zondag 23 oktober gaat de voorstelling Elements of Freestyle van het Amsterdamse ISH in wereldpremière. Een wervelende urban sports voorstelling met skates, BMX-fietsen, breakdance en andere vormen van acrobatiek.

Voor het eerst in Nederland te zien, is de internationale hit-voorstelling Il n’est pas encore minuit… waarin maar liefst 22 hand-op-hand acrobaten van Cie XY op elkaar klimmen, door de lucht vliegen of dynamisch met elkaar dansen.

Festival Terrein CircoloHet gezelschap Fragan Gehlker, Alexis Auffray & Maroussia Diaz Verbèke komt voor de eerste keer naar Nederland. In hun voorstelling Le Vide is de spanning te snijden bij de klimpartijen van Fragan Gehlker in meterslange touwen.

Danny Ronaldo neemt je in Fidelis Fortibus mee in een melancholische maar humoristische terugblik op een bijna uitgestorven circusfamilie.

Sfeervol terrein met kleine voorstellingen en circusspel

Omzoomd door circustenten van groot tot klein met daartussen sfeervolle kampvuren en beschutte plekken dompel je je helemaal onder in de circussfeer. Er is een gevarieerd aanbod van korte voorstellingen van nieuw circustalent, een area om te spelen met circusattributen en te klimmen of schommelen tussen de bomen door.

Eten en Drinken Festival CircoloEten en drinken Festival Circolo

Het is goed toeven op Festival Circolo. Er is een restaurant waarin je à la carte kunt dineren. Het restaurant bevindt zich in een transparante tent en biedt uitzicht op de acht circustenten, de kampvuren en de sfeer op het terrein. Op het buitenterrein stel je jouw eigen hapjes en drankjes samen dat door diverse foodtrucks wordt aangeboden.

Start ticketverkoop

Het hoofdprogramma van Festival Circolo staat online. Naast bovengenoemde voorstellingen, bestaat het hoofdprogramma verder nog uit voorstellingen van Cirque Pardi! en Circo Ripopolo. Volwassen- en kindertickets (t/m 12 jaar) kosten tussen € 10,00 en € 27,50 en kunnen gekocht worden via www.festivalcircolo.nl/tickets.

Er is tevens een arrangement beschikbaar om voorstellingen met eten en drinken te combineren. Indien men meerdere voorstellingen wilt bezoeken, zijn er ook passe-partouts te koop.

Vertrouwde steun

Festival Circolo wordt opnieuw ruimhartig gesteund door de Provincie Noord-Brabant en de gemeente Boxtel, Fonds Podiumkunsten, het VSB-fonds, Fonds 21, het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Stichting Dioraphte.

Foto: Diewke van den Heuvel – Moon Entertainment – Cie Les Colporteurs en Yell en Yonkers

Festival Circolo
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sort by:

Be the first to leave a review.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

 

 

Pin It on Pinterest

Deel pagina