Furtjuh Live!

Furtjuh Live!

Rutger Vink is de allerbekendste YouTuber van Nederland en gaat de theaters in met Furtjuh Live 2!

Youtube komt tot leven

Youtube komt tot leven in zijn theatershows. In deze show, de eerste echte show op het toneel van een YouTuber, zal hij onder andere sketches en parodieën laten zien. Maar er komen ook ‘special YouTube guests’. Wie dat zijn heeft Rutger nog niet onthuld maar het zullen best wel grote sterren zijn want de sympathieke Rutger kan eigenlijk wel met iedere YouTuber goed opschieten.

FURTJUH VERWIJDERD?

Wat hij verder in de video ‘Furtjuh wordt verwijderd!’ onthult (een schaamteloze titel puur voor de views zoals Rutger zelf bekent) is dat er een groot bioscoopscherm wordt opgehangen. ,,De impact ervan is enorm. Het publiek stapt bijna letterlijk mijn YouTube wereld binnen.” ,Het is enorm spannend. Ik hoop natuurlijk dat deze voorstelling een succes wordt en ben al intensief aan het repeteren.” De productie van ‘Alles voor de views’ is in handen van bureau Maak uit Amsterdam en Hillenaar Events uit Oegstgeest.

FURTJUH LIVE2

YouTuber Rutger Vink a.k.a. Furtjuh is terug met een gloednieuwe theatershow voor de hele familie!

Rutger Vink

Rutger Vink is in de hoedanigheid van Furtjuh inmiddels één van de bekendste Nederlandse YouTube sterren. Rutger is sinds 2012 actief. Hij kan goed zingen , af en toe zie je hem op TV. rutger deed ook mee aan het RTL programma It Takes 2. Via YouTube maakte Rutger ook bekend dat hij homo is, dat zorgde voor veel media-aandacht.

Bron: Furtjuhlive.nl

Foto: Richard van Horssen

Speellijst Furtjuh Live!

Verwacht een wervelende show met bekende elementen uit de video’s van Furtjuh. Met natuurlijk zijn leukste liedjes, de grappigste sketches en de spannendste uitdagingen.

Ook zijn vriend Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas), zijn beste vriendin Denise (IamTheKnees) en beste vriend ( #WaarIsRichard) staan op het podium.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link