GaiaZOO Kerkrade

GaiaZOO Kerkrade – reis in één dag over de hele wereld en ontmoet vele bijzondere en unieke dieren.

GaiaZOO Kerkrade

Uiteraard vindt u in dit dierentuin gorilla’s, leeuwen, giraffes en neushoorns. Maar in dit bijzondere park verblijven er ook meer dan honderd verschillende diersoorten. Deze verschillende diersoorten zijn uniek of komen erg weinig voor in andere  dierentuinen. Zo kunt in GaiaZOO uit het Amazone-regenwoud een boshond treffen en u wandelt rustig over het park? Kijk goed uit! Tijdens deze wandeling kunt u oog in oog komen te staan met wolven, lynxen, rode panda’s en muskusossen!  Ontmoet in de Taiga|Volière Europa’s grootste roofvogel: de machtige monniksgier.

GaiaZOO is ingedeeld in vier thema’s:

  • Savanna
  • Taiga
  • Rainforest
  • Limburg

In GaiaZoo is er ook een binnenspeeltuin voor alle kinderen, en op het park staan alle medewerkers klaar voor alle vragen en vertellen zij u graag alles over de dieren in het park. GaiaZOO werd in 2018 door de ANWB verkozen tot leukste uitje van Nederland!

Bezoek in Kerkrade GaiaZOO, u beleeft een complete wereldreis in één dag!

Adres GaiaZOO Kerkrade

Dentgenbachweg 105
6468 PG Kerkrade
Telefoon: 045-5676070
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.