Gezocht! ‘Cyndi Lauper’ voor musical KINKY BOOTS

Gezocht! ‘Cyndi Lauper’ voor musical KINKY BOOTS

Gezocht! ‘Cyndi Lauper’ voor musical KINKY BOOTS
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling

De Graaf & Cornelissen Entertainment houdt binnenkort de eerste audities voor de eigen Nederlandse versie van de zeer succesvolle Cyndi Lauper musical Kinky Boots. Wie is de Nederlandse Cyndi Lauper?

Nederlandse ‘Cyndi Lauper’ voor musical KINKY BOOTS gezocht

‘Wij zijn trots dat ons bedrijf deze veelvuldig onderscheiden musical naar de Nederlandse theaters kan brengen,’ laat artistiek directeur Hans Cornelissen weten. ‘Kinky Boots is een heerlijke feel good musical met geweldige muziek van Cyndi Lauper, swingende choreografieën, een ontroerend verhaal over ‘zijn wie je wilt zijn’ en spectaculaire kostuums en SCHOENEN!

Musical Kinky Boots Op Broadway en London

De succesvolle musical is momenteel onder meer te zien op Broadway en op West End in Londen, waar de show net verlengd is met een grotendeels nieuwe cast. En vanaf seizoen 2019/2020 dus ook in de grotere theaters in heel Nederland, in de regie en choreografie van Martin Michel.

De Graaf & Cornelissen Entertainment kiest er bewust voor om met musicalproducties, zoals Evita, te blijven reizen. Bijzonder is de unieke samenwerking die voor deze en toekomstige grote musicalproducties is geïnitieerd met een aantal belangrijke theaters.

Het verhaal Kinky Boots

Kinky Boots is gebaseerd op de Britse film uit 2005. In deze komische musical gaat het om Charlie Price, die de schoenenfabriek van zijn vader erft. Om een faillissement af te wenden, gaat hij samenwerken met de flamboyante drag queen Lola. Samen storten ze zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk heren zijn. Niet alle medewerkers van de fabriek zijn even blij met deze nieuwe richting. Ook Charlies verloofde wil er niets van weten. Charlie en Lola, die merken dat ze toch niet zo verschillend zijn, hebben tot aan de Milaan Fashion Week de tijd om alles af te krijgen. Zal het ze lukken?

Prijzen musical Kinky Boots

Voor zangeres Cyndi Lauper was het de eerste keer dat ze voor een musical de muziek schreef. Bij de Tony Awards in New York werd Kinky Boots dertien keer genomineerd en wonnen ze uiteindelijk zes Tony’s voor andere de Beste Musical en Beste Muziek. Op het Londense West End won deze musical drie Oliver Awards voor Beste Nieuwe Musical, Beste Acteur en Beste Kostuumontwerp.

Voor meer informatie over de open audities op de website van De Graaf & Cornelissen Entertainment. 

Bron:De Graaf & Cornelissen Entertainment

Gezocht! ‘Cyndi Lauper’ voor musical KINKY BOOTS
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Leuk om te lezen

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link