Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Ghost Stories

Ghost stories

Als je denkt dat je alles hebt gezien, komt de West End hit Ghost Stories naar Nederland.

Ghost Stories

Bang zijn was nog nooit zo leuk! Ghost Stories is een 80 minuten durende theatrale achtbaan van extreme spanning en huiveringwekkende momenten die wereldwijd al door ruim 400.000 bezoekers werd gezien!

DURFT U HET AAN?

Dr. Kuiper, een professor in parapsychologie, geeft een lezing over spookverhalen. Drie van de door hem verzamelde verhalen zijn hem in het bijzonder bijgebleven: dat van een nachtwaker, een jonge bestuurder en een zakenman die zijn eerste kind verwacht. Hebben die drie onverklaarbare ervaringen íets met elkaar te maken?

Cast Ghost Stories

In de voorstelling Ghost Stories spelen onder andere;

  • André Dongelmans – Professor Filip Kuiper
  • Laus Steenbeeke – Ton van Dam
  • Huib Cluistra – Mark Buther

De voorstelling is geschreven door Jeremy Dyson en Andy Nyman.

Ghost Stories ging in 2010 in Liverpool Playhouse in première en speelde daarna een jaar in het Lyric Hammersmith theater en het Duke of York theater op West End in Londen.

In 2014 keerde de voorstelling voor een jaar terug in het Arts Theater. Ghost Stories was ook the zien in het beroemde Sydney Opera House en in België. In april 2018 verscheen de filmversie van de succesproductie in de bioscopen.

Waarschuwing: Ghost Stories bevat momenten van extreme schok en spanning. De voorstelling is niet geschikt voor personen onder de 16 jaar. Wij raden iedereen met een nerveuze instelling aan om serieus te overdenken de voorstelling te bezoeken.

Speellijst Ghost Stories

Ghost Stories in ruim 50 theaters door heel Nederland.

Bron: Ghost stories
Impresariaat: Impact Entertainment

Leuk om te lezen