Gouden Lijn Theater

Gouden lijn theater

Gouden Lijn Theater BV is een samenwerking tussen Henrike van Engelenburg en Bastiaan Ragas.

De twee theaterproducenten zijn complementair aan elkaar en vinden elkaar in het realiseren van theaterproducties voor het oudere publiek. Dat zij een gouden team zijn bewees hun eerste zeer succesvolle productie Alles went behalve een vent met het gouden duo Gerard Cox en Joke Bruijs in de hoofdrollen.

De Oase Bar, een co-productie met Luxor Theater Rotterdam, is de tweede kaskraker van hun hand. In de Rotterdamse kroeg ontvangen Gerard en Joke gastartiesten zoals Brigitte Kaandorp, Martin van Waardenberg, Loes Luca, Lee Towers, Richard Groenendijk en vele andere rasartiesten. De kassa had moeite met het verwerken van de reserveringen. Om niemand teleur te stellen wordt de voorstelling verlengt in het seizoen 2017-2018.

Producties van Gouden Lijn Theater

  • Alles Went Behalve Een Vent
  • De Oasebar

Deze voorstellingen zijn in vele theaters te zien in heel Nederland!

Contactgegevens Gouden Lijn Theater BV

Van Ostadestraat 1-3 zwart
2023 XA Haarlem
Telefoon:  023-5315578

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.