Grand Café Het Oude Postkantoor

GrandCafé Het Oude Postkantoor – Lunch & Diner in Emmen

Grandcafé Het Oude Postkantoor

Proef de smaak van Gezelligheid – Gezinnen, Families & Bedrijfsuitjes

✔ Gezellig grand café
✔ Veelzijdige keuken
✔ Diverse Bieren & Cocktails

Veelzijdig

Het Oude Postkantoor is een sfeervol restaurant midden in het centrum met relaxte en familiare sfeer. Alles draait om lekker eten en samen genieten, of je nu met je familie of vrienden of met al je collega’s langskomt.

Een van onze specials is het driegangenmenu à la carte voor maar €29,50 per persoon. Zo kun je in een trendy setting genieten van een heerlijke maaltijd of complete lunch. Zin in een lekkere cocktail of een verfrissend biertje van de tap? Onze bar staat klaar om jouw favoriete drankje te komen serveren.

Locatie

Grand Café Het Oude Postkantoor
Hoofdstraat 10
7811 EN Emmen
Tel.: 0591 – 745 280
Sfeerimpressie
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.