Harry Potter de Musical

Harry Potter musical

De Harry Potter-serie gaat verder! Nadat Harry zij studie aan Hogwarts voltooide, gaat het verhaal door met een achtste deel. Dit achtste deel is gebaseerd op het originele verhaal van J.K. Rowling, Jack Thorne en John Tiffany. De Harry Potter musical speelt nu al in in London’s West End, en komt wellicht ook naar Nederland!

Harry Potter en het Vervloekte Kind

Maak kennis met het achtste verhaal in de Harry Potter-serie: Harry Potter en het Vervloekte Kind (in het Engels: Harry Potter and the Cursed Child). Als Harry gesetteld is met vrouw en drie kinderen, lijdt hij onder een te drukke carrière. Hij is medewerker bij het Ministerie van Toverkunst en overwerkt.

Tegelijkertijd worstelt Harry met de gebeurtenissen uit het verleden. Zodra zijn jongste zoon Albus aan Hogwarts begint en bevriend raakt met de zoon van Harry’s vijand – Draco Malfoy – start een ongelofelijk nieuwe reis voor iedereen. Zullen ze krachtig genoeg zijn om het verleden en het heden voor altijd te veranderen?

Terwijl heden en verleden onheilspellend samensmelten, leren vader en zoon de ongemakkelijke waarheid kennen: soms komt duisternis uit onverwachte hoeken. Bereid je voor op een adembenemende race door de tijd, met spectaculaire betoveringen en uiteraard een epische battle.

Tweedelige show

Het verhaal is zo lang, dat er een tweedelige show voor nodig is om alles te vertellen en laten zien. De grootsheid en duur van de show maakt de betoverende, tweedelige voorstelling tot een unieke ervaring.
Deel 1 duurt 2 uur en 45 minuten. Deel twee duurt 2 uur en 35 minuten. De twee delen vinden wel op dezelfde dag plaats, maar met voldoende ruimte ertussen om bijvoorbeeld een hapje te gaan eten.

Harry Potter en het Vervloekte Kind is het eerste officiële Harry Potter-verhaal dat op het podium vertoond wordt. De show won 24 grote theaterprijzen in Engeland en is het meest bekroonde stuk in de geschiedenis van de Olivier Awards en won een recordaantal (9 maar liefst!) prijzen, waaronder ‘Best New Play’.

Dit is je kans om getuige te zijn van de betoverende wereld gecreëerd door J.K. Rowling die tot leven komt op het podium. Magischer dan dit wordt het niet!

 

Het is tijd om weer in magie te geloven. Deze betoverende musical mag je niet missen! 

 

Speellijst Harry Potter Musical

Abonneer je op onze nieuwsbrief om als eerste te weten wanneer de Harry Potter musical naar Nederland komt.

De musical speelt al in London, New York, Hamburg en Tokyo. Net als Frozen de musical is Harry Potter een musical naar aanleiding van een gelijknamige, uitzonderlijk succesvolle film.

Meer informatie over Harry Potter, The Musical

 

Leuk om te lezen

Repetities van musical "Pride en Prejudice" van start gegaan