Hofplein Rotterdam start theaterseizoen

Hofplein Rotterdam

Hofplein Rotterdam start theaterseizoen
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling

Hofplein Rotterdam start theaterseizoen met opstandig stadssprookje Jeugdboek van Ilse Bos bewerkt tot familievoorstelling.

Jeugdtheater Hofplein start het nieuwe theaterseizoen met een familievoorstelling op locatie. In Las Palmas (LP2) op de Wilheminapier speelt vanaf 14 oktober de openingsvoorstelling ‘Troep’. Scriptschrijver Paul Feld en regisseur Jeroen Kriek hebben het jeugdboek ‘Troep’ van Ilse Bos (Lemniscaat) bewerkt tot een opstandig stadssprookje, vol humor en avontuur.

De familievoorstelling (8+) is van 14 tot met 30 oktober te zien in LP2 en wordt gespeeld door dertig jongeren van Jeugdtheater Hofplein, in leeftijd variërend van 12 tot 18 jaar.

Troep in Las PalmasTroep in Las Palmas (LP2)

Het ongepolijste en industriële karakter van LP2 op de Wilhelminapier zorgen voor een extra beleving. De bezoeker kijkt niet alleen naar de avonturen van personages als Pola, Wanja, Vladimir, Wally, de tweeling Aznar en Nillem, Wolke en Mo, maar zit ook letterlijk en figuurlijk midden ‘in het verhaal’. Het belooft daarbij een georganiseerde ongeorganiseerde ‘troep’ te worden, waar je als bezoeker alleen van kan gaan houden.

Prikkelend en divers jeugdtheateraanbod bij Hofplein Rotterdam

Naast Troep presenteert Hofplein Rotterdam dit seizoen een divers en prikkelend aanbod voor alle leeftijden. In november speelt in De Theaterschool de voorstelling Klaplopers (12+), een komische, absurde theatervoorstelling waarmee de makers van Mimetheatergroep Botlek zijn debuut maakt bij Hofplein.

Half november wordt de tweede editie van de Sint Singalong (3+) georganiseerd, een onvervalst heerlijk meezing-familiefeest voor de jongste fans van Sint en Piet. En met Idream (8+) presenteert Hofplein begin december een spectaculaire visuele dansbattle dat Dance Dance Dance doet verbleken.

Klapstuk wordt de eigentijdse en sferische muziektheaterbewerking van De Notenkraker gemaakt door theatermaker Esther Habbema, waarmee Hofplein haar traditie van een familie-kerstvoorstelling in de kerstvakantie voortzet.

Kaarten van alle voorstellingen zijn online verkrijgbaar via de website van het theater.

Hofplein Rotterdam start theaterseizoen
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sort by:

Be the first to leave a review.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

 

 

Pin It on Pinterest

Deel pagina