Van Hoorne Entertainment zoekt jou!

Van Hoorne Entertainment zoekt jou!

Van Hoorne Entertainment zoekt jou!
5 -------- (1 stem)
Beoordeling

Voor het theaterseizoen 2018-2019 is Van Hoorne Entertainment op zoek naar nieuw musicaltalent. Van Hoorne Entertainment is al bijna 15 jaar specialist op het gebied van theater, televisie, evenementen en park-entertainment voor de hele familie.

Met zo’n 70 medewerkers creëren we bijzondere en unieke belevenissen voor onze bezoekers. En jij kan daar nu deel van uitmaken! Voor onze nieuwe theatervoorstellingen zijn wij op zoek naar enthousiaste musicalacteurs, zangers, poppenspelers en skin-actors.

De Kleine Zeemeermin De Musical

Deze humoristische bewerking op het eeuwenoude sprookje zal tussen september 2018 en juni 2019 langs de middelgrote en grote theaters in Nederland touren. De repetities starten in augustus 2018.

Masha en de Beer – Live

Masha en de Beer zijn volgend jaar niet alleen op tv te zien, maar ook in het theater te bewonderen. De tournee loopt van november 2018 tot en met juni 2019. Repetities starten in oktober 2018. Voor deze beregezellige voorstelling zijn we op zoek naar een kleine actrice alsook acteurs die met handpoppen zullen spelen en één acteur voor in een lifesize-kostuum. Beweging en lichaamstaal zijn essentieel voor deze voorstelling.

Woezel & Pip (nieuwe voorstelling)

De bekendste hondjes van Nederland, Woezel & Pip, komen in seizoen 2018-2019 met een vijfde, nieuwe voorstelling naar het theater. De tournee start in oktober 2018 en loopt tot en met mei 2019. De repetities vinden plaats in september 2018. In deze voorstelling wordt gespeeld met handpoppen, waarbij je als speler zichtbaar bent en live zingt en spreekt.

Peppa Pig viert feest

Het vrolijke varkentje Peppa Pig tourt op dit moment langs de Nederlandse theaters en zal ook volgend seizoen te zien zijn in een spiksplinternieuwe voorstelling. De tournee start in januari 2019 en speelt tot en met juni 2019. Repetities vinden plaats in december 2018. In deze voorstelling wordt gespeeld met handpoppen, waarbij je als speler zichtbaar bent en live zingt en spreekt.

Audities

Spreekt het jou aan? De audities vinden plaats op maandag 22 januari 2018 in Molenaarsgraaf, Zuid-Holland. Dus, ben jij zoekende naar inspirerende stage? Meld je dan aan voor de audities! Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 10 januari 2018.

Lees meer informatie op de website van Van Hoorne Entertainment en meld je aan! 

Foto Nick van Ormondt

Van Hoorne Entertainment zoekt jou!
5 -------- (1 stem)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit theater?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit theater?

Leuk om te lezen

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link