Hotel Museumkwartier Utrecht

Hotel Museumkwartier Utrecht – Arrive, Relax, Be Local..

Hotel Museumkwartier Utrecht

Hotel Museumkwartier Utrecht bevindt zich aan het serene gedeelte van de Oudegracht, gevestigd in een voormalige schuilkerk en parochiebibliotheek die nu dienstdoet als een elegant boetiekhotel. Het hotel beschikt over zes unieke kamers, waarvan vier met een prachtig uitzicht op de gracht, een luxueuze suite en een ruime familiekamer. Het gebouw stamt uit 1350 en onderging in de 19e eeuw een renovatie in de late Empire stijl.

Een verblijf in Hotel Museumkwartier Utrecht betekent meer dan alleen een overnachting. Het draait om volledige ontspanning en genieten op een van de meest idyllische plekjes van de stad. Het hotel is gelegen aan de Oudegracht, een van de meest iconische en romantische locaties in de stad. De ligging is rustig en toch centraal, waardoor u binnen enkele minuten op een van de gezellige terrassen aan de gracht kunt vertoeven, terwijl u ’s nachts geniet van een serene nachtrust.

Kamers

Ervaar het huiselijke gevoel van onze diverse kamertypes. Elke kamer en suite is uniek en draagt bij aan het uitzonderlijke erfgoed van een historisch grachtenpand in Utrecht.Een heerlijk ontbijt is inbegrepen in de kamerprijs en wordt op uw kamer geserveerd. Geniet van versgebakken brood met een variatie aan beleg, een croissant, granola, yoghurt, verse jus d’orange en smakelijk fruit om uw dag goed te beginnen.

Adres Hotel Museumkwartier Utrecht

Oudegracht 399
3511 PH Utrecht
Tel.: 06 33340996
E-mail: [email protected]
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!