Hotel Puur Zee

Boutique Hotel Puur Zee – “Alsof het altijd zo moest zijn”

Hotel Puur Zee

In het pittoreske Wijk aan Zee vindt u Boutique Hotel Puur Zee, gehuisvest in een historische villa uit 1885. Dit unieke etablissement, opgericht door Imko en Cathy in 2016, biedt een ongeëvenaarde combinatie van een voortreffelijk visrestaurant en comfortabele accommodatie, perfect gesitueerd te midden van natuur, zee, strand en duinen.

Het boutique hotel biedt dertien zorgvuldig ingerichte kamers, elk met een uniek karakter en voorzien van alle moderne gemakken, waarbij ontspanning en genieten centraal staan. De locatie, direct aan het hoogste duin van Wijk aan Zee en slechts op 300 meter van het strand, is ideaal voor liefhebbers van natuur en rust.

De riante tuinen en het discreet gelegen buitenzwembad met zonnebedden en loungegedeelte nodigen uit tot ontspanning. Met drie terrassen rondom het pand is er altijd een plekje te vinden om te genieten van de omgeving.

Puur Zee staat bekend om zijn uitmuntende visrestaurant, waar onder leiding van meesterkok Imko Binnerts en vinologe Cathy Moerdijk een unieke gastronomische ervaring wordt gecreëerd. Het menu kenmerkt zich door eigentijdse visgerechten, gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde wijnen, om een onvergetelijke culinaire beleving te waarborgen. De persoonlijke benadering en professionele service van ons team verzekeren een warm welkom en een verblijf dat aan al uw wensen voldoet.

Adres Hotel Puur Zee

Van Ogtropweg 2
1949 BA Wijk aan Zee
Tel: 0251 – 374304
E-mail: [email protected]
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.