Hotel Ruimzicht

Hotel Ruimzicht – Sfeervol overnachten in de Achterhoek

Hotel Ruimzicht

Gelegen in het hart van de Achterhoek biedt Hotel Ruimzicht in Zeddam een unieke combinatie van historische charme en moderne faciliteiten, waardoor het een ideale keuze is voor zowel recreatieve als zakelijke gasten. Dit familiebedrijf, dat zijn oorsprong vond in 1950 als een klein pension, heeft zich door de decennia heen ontwikkeld tot een volwaardig hotel met 49 kamers, onderhouden en geleid door de derde generatie van de familie Geerdink.

Het hotel staat bekend om zijn strategische locatie te midden van een bosrijke omgeving, waardoor het een geliefde bestemming is voor sportieve gasten uit het hele land. Wandelaars, fietsers en mountainbikers vinden hier een uitstekend startpunt voor hun activiteiten in de natuur. Daarnaast biedt het hotel een warm welkom aan zakelijke gasten, die na een intensieve werkdag in de regio, een comfortabel verblijf zoeken.

Een bijzonder kenmerk van het hotel is Brasserie Brût, het restaurant waar gasten kunnen genieten van maaltijden bereid met de beste streekproducten. Het biedt een kans om de lokale keuken te ervaren in een sfeervolle setting, ideaal voor zowel lunch als diner.

Adres Hotel Ruimzicht

Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam
Tel: 0314 651 941
E-mail: [email protected]
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.