Hotel Vie Via

Vie Via – De perfecte kamer om Leeuwarden te kunnen ontdekken.

Hotel Vie Via

Vie Via biedt een levendig alternatief voor gebruikelijke hotelervaringen en toont aan dat minder service niet ten koste gaat van levensstijl of comfort. Het is jouw startpunt voor een avontuurlijke ervaring waarbij je de stad kunt verkennen en kunt leven als een lokale bewoner.

✔ Comfortabele kamers
✔ 24/7 geopend
✔ Vers ontbijt

Type kamers

Hotel Vie Via heeft een groot aanbod aan type hotelkamers geschikt voor elk gezelschap:

  1. ‘Small’ hotelkamer – 22/23 m2
  2. ‘Medium’ hotelkamer – 28 m2
  3. ‘Large’ hotelkamer – 30 m2
  4. Familiekamer – 31 m2
  5. Appartement – 40 m2
  6. Mindervalide kamer – 30 m2

Zin in een ochtendkopje koffie of yoghurt? Stap gewoon naar beneden naar onze winkel voor alles wat je nodig hebt om je dag perfect te starten!

Locatie

Tweebaksmarkt 23
8911 KW Leeuwarden
Tel.: 058 203 7133
E-mail: [email protected]
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.