Humphrey’s

Heerlijk uit eten doe je bij Humphrey’s

Humphrey’s Utrecht

Het concept van Humphrey’s is simpel: Bourgondisch eten waar je je goed bij voelt! Uitgebreid genieten van een seizoensgebonden driegangendiner met ambachtelijk brood en lekkere bijgerechtjes voor een vaste prijs. Het menu wordt zorgvuldig samengesteld, met producten afkomstig van de beste en vaak lokale leveranciers, waarbij duurzaamheid een belangrijk rol speelt. Met elke hap proef je de smaken van het seizoen en de puurheid van natuurlijke, verse ingrediënten. Laat je verrassen door een culinaire ervaring waar smaakvol eten en je goed voelen hand in hand gaan.

Restaurant:

Humphrey’s Utrecht is gelegen in het hart van de stad. Je vind het direct aan de gracht, in de betoverende werfkelders onder het stadhuis. Hier waan je je in Parijse sferen, omgeven door de ‘pluche’ inrichting met diverse roodtinten, goudkleurige kroonluchters, weelderige stoffen en art nouveau stoelen en tafels. Deze vestiging ademt een unieke Franse ‘Moulin Rouge’ ambiance met een hoge aaibaarheidsfactor. Of je nu kiest voor een intiem diner voor twee, een gezellig samenzijn met vrienden, of een avondje uit met collega’s, deze sfeer is perfect geschikt voor elke gelegenheid. Door de indeling van het restaurant zijn er semi-afgesloten werfkelders die geschikt zijn voor private-dining.

Adres Humphrey’s Utrecht

Stadhuisbrug 3
3511 KP Utrecht
Tel.: 030 752 7560
E-mail: [email protected]
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.