Intouchables

Intouchables

Intouchables vertelt het waargebeurde verhaal van een rijke verlamde zakenman die als verpleger een knul uit een achterstandswijk krijgt. Tussen de twee tegenpolen groeit een bijzondere vriendschap.

De ontroerende ontmoeting tussen twee werelden.

Intouchables

Philippe is een miljonair in de rolstoel. Driss is een kleine crimineel uit de Banlieus van Parijs als persoonlijk verzorger aanneemt, wordt hun beider wereld op zijn kop gezet. Driss wordt de persoonlijk verzorger van Philippe. Ze zoeken samen het avontuur, leren van elkaar en ontdekken ieder op een heel eigen manier de liefde. Ze maken dingen mee, die ze nog nooit eerder meegemaakt hebben. Ze genieten en hebben pijn. Ze leven. Philippe wordt uitgedaagd door het lef en de keiharde overlevingsdrift van Driss en die betreedt een wereld, die in werkelijk niets op de zijne lijkt.

De mannen zoeken samen naar spanning en avontuur, dagen elkaar uit en zo ontstaat een intense vriendschap, die even kwetsbaar als ontroerend is.

Cast Intouchables

De indrukwekkende cast van Intouchables zal u versteld doen staan met onder andere;

Alleen al in Nederland zagen meer dan 1,2 miljoen mensen de film en met wereldwijd 50 miljoen bezoekers is het de best bekeken Franse film ooit. Het Nederlandse toneelstuk maakte in 2016 en 2017 een tour van meer dan 80 succesvolle voorstellingen langs de theaters.

Speellijst Intouchables

De voorstelling zorgde diverse theaterseizoenen voor veelal uitverkochte zalen. Nu ook speelt de voorstelling in veel theaters in Nederland.

Bekijk de hele speellijst. Bestel uw kaartjes bij het theater.

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?