Introdans danst op tv en online met kerst

Introdans danst op tv en online met kerst

Omroep Gelderland zendt op 25 december De HubClub uit

Introdans danst op tv en online met kerst

De kerstvoorstellingen van Introdans gaan niet door en de theaters zijn gesloten. Toch is er dans te zien in deze dagen. Omroep Gelderland zendt op Eerste Kerstdag de HubClub uit, een nieuwe voorstelling van Introdans. De beelden, die tijdens de première op 4 december zijn opgenomen, worden op 25 december om 14.00 uur uitgezonden. Daarnaast heeft Introdans de thuisbioscoop weer geopend. Viaintrodans.nl/thuisbioscoop is een deel uit de voorstelling AMAZING ASIA te zien. Met een uitgebreid aanbod aan dansfilms en documentaires blijft Introdans zijn publiek rond de feestdagen toch bewegen.

De HubClub

Introdans viert de kracht van diversiteit met een eigentijds dansprogramma: de HubClub. Het programma bestaat uit een keur van inclusieve en diverse professionele dansacts. Op 4 december ging de HubClub in Stadstheater Arnhem in première. Naast balletgezelschap Introdans bestaat de line-up uit performers Redouan Ait Chitt, Misiconi Dance Company, Theaterwerkplaats Tiuri, Ruben Chi en Rutkay Ozpinar. Ook presenteert de HubClub nieuw werk van jonge makers Jordy Dik, Nina Funk, Chantal de Vries en Holland Dance Festival/Junadry Leocaria. De HubClub is een etalage van aantrekkelijke inclusieve danskunst. Eva Eikhout (BNNVARA) en Rutger Messerschmidt (drs. Down) zijn de hosts van de HubClub. Bron van inspiratie is de succesvolle reeks Ontmoetingen (sinds 2001) van Introdans, waarbij professionele dansers het podium delen met onverwachte gastdansers.

De Thuisbioscoop

De Introdans Thuisbioscoop is terug! In december en januari zijn er verschillende dansfilms en –documentaires online te bekijken. Wekelijk voegen we nieuwe video’s aan de Thuisbioscoop toe. Alle  video’s (m.u.v. AMAZING ASIA Online) zijn gratis te bekijken. Kijk op introdans.nl/thuisbioscoop voor meer informatie en het aanbod.

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link