Introdans schrijft geschiedenis met jubileumboek

Introdans schrijft geschiedenis met jubileumboek

Introdans maakt zich op voor een gouden jubileumseizoen. Al 50 jaar enthousiasmeert het Arnhemse gezelschap zo veel mogelijk mensen voor de danskunst: met hart, ziel en heel veel vakmanschap. Het gouden jubileum is een uitgelezen moment om geschiedenis te schrijven. Introdans maakt een boek vol verhalen, interviews en beeldmateriaal. Met een crowdfundingsactie op voordekunst.nl wil Introdans geld ophalen om dit boek uit te kunnen brengen.

Een gouden verhaal

In de afgelopen 50 jaar is Introdans uitgegroeid tot een vooraanstaand gezelschap. Diverse doelgroepen worden verbonden, bewogen en in aanraking gebracht met de danskunst. Journalist Astrid van Leeuwen en cultuurwetenschapper Marrit Eleveld wagen zich aan de vijftig jaar geschiedenis waarin Introdans zich een weg door de wereld danste. Alleburen, het meest inclusieve designbureau van Nederland neemt de vormgeving op zich.

Op voordekunst.nl kan iedereen een bijdrage doen aan dit project. Tevens kan je voor verschillende tegenprestaties kiezen, van een exemplaar van het jubileumboek tot een exclusief bezoek aan de jubileumvoorstelling in september. Kijk op introdans.nl voor meer informatie.

Introdans is er voor iedereen

Inspirerende danskunstenaars uit de hele wereld maken het repertoire dat op wereldberoemde podia wordt gepresenteerd. Waardevol danserfgoed naast vernieuwende creaties. Eigentijdse stijlen voor een brede smaak en een groot publiek. Vanuit de kunst mensen verbinden met hun verbeeldingsvermogen en eigen danskracht. Inclusief, want iedereen kan dansen. Emoties worden invoelbaar: een rijke beleving. Introdans beweegt je!

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link