Iris Hond schrijft muzikale brief aan theaters

Iris Hond schrijft muzikale brief aan theaters

Pianiste en componiste Iris Hond steekt de theaters een hart onder de riem.

A Letter of Hope

Pianiste en componiste Iris Hond heeft een muzikale brief geschreven aan de theaters en concertzalen die hard worden geraakt door de coronacrisis. A Letter of Hope is een Muzikale Brief waarin ze met muziek een verhaal vertelt. In haar reprisetour van Home, die deze maand net van start was gegaan maar door de coronamaatregelen moest worden verplaatst, staan deze Muzikale Brieven centraal.

Na de verscherpte maatregelen die vorige week tijdens de persconferentie bekend werden gemaakt door Mark Rutte, verkeren de Nederlandse theaters in grote onzekerheid. Net nu het merendeel de zogenaamde ontheffing had gekregen van hun eigen veiligheidsregio, kwam het bericht dat ze het maximaal aantal bezoekers terug moeten brengen naar 30 personen. Het is de zoveelste schok voor de theaters en concertzalen tijdens de coronacrisis

Om de theaters een hart onder de riem te steken, heeft pianiste Iris Hond een muzikale brief aan alle theater- en concertzalen in Nederland geschreven.

“We gaan door een hele moeilijke en onzekere tijd. Dat geldt voor ons, de artiesten, maar natuurlijk ook voor de theater- en concertzalen die niet alleen het publiek, maar ons ook altijd fantastisch onderdak bieden. Daarom wilde ik deze Muzikale Brief schrijven, om hen een hart onder de riem te steken en omdat ik hoop dat we heel gauw weer mooie avonden in het theater gaan beleven.” aldus Iris Hond.

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link