Isa Hoes na 12 jaar weer terug op toneel

Isa Hoes na 12 jaar weer terug op toneel in nieuwe muzikale komedie Casa Mia.

Komend theaterseizoen brengt Bos Theaterproducties Casa Mia naar het theater. Een vlijmscherpe muzikale komedie met Italiaanse muziek, familieperikelen over de erfenis van oma, foute keuzes en onverwachte wendingen. Lucas de Waard tekent voor het script en de regie is in handen van Xander van Vledder. Naast Isa Hoes zijn ook Peggy Vrijens, Teunie de Brouwer en Joe Sinduhije te zien. Casa Mia is van 19 oktober 2024 t/m 21 februari 2025 te zien, en zal op 8 november in première gaan in De KOM in Nieuwegein. Kaartverkoop is gestart.

Xander van Vledder: “Ik verheug me enorm op deze knotsgekke, venijnige, zonovergoten komedie met deze verrukkelijke acteurs!”

Casa Mia

Wanneer moeder Lynn en dochter Kyra samen afreizen naar Taormina op Sicilië om een plan te maken voor de erfenis van oma, de vakantievilla Casa Mia. Moeder en dochter zijn de afgelopen jaren uit elkaar gegroeid, maar hopen dat de zon, de pasta en de afwikkeling van oma’s testament hun band weer versterkt. Ze rekenen alleen niet op een boel oud zeer, een onuitgenodigde zus én een plots oplaaiende bosbrand. Samen met een wel héle bemoeizuchtige makelaar worden ze van de buitenwereld afgesloten. Dan rest er maar één optie: de fles limoncello en álle beerputten wagenwijd open. Casa Mia belooft hét vriendinnenuitje van het seizoen te worden. Salute!

Lucas de Waard: “Casa Mia wordt een vlijmscherpe komedie over familie, erfenissen en egoïsme! Want de wereld waarin we leven is een ingewikkelde, en families zijn al net zo ingewikkeld. Verwacht dus veel herkenbaarheid, onverwachte wendingen en een vleugje maatschappijkritiek.”

Foto: Anne van Zantwijk en Vlijt Ontwerp

Bron: Bos Theaterproducties

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.