Jeugdtheaterhuis speelt ‘Een Wintervertelling!’

Jeugdtheaterhuis speelt ‘Een Wintervertelling!’

In ‘Een Wintervertelling!’ gaan getalenteerde jongeren aan de haal met het wereldberoemde ‘A Christmas Carol’ van Dickens.

Jeugdtheaterhuis 

Deze winter is de nieuwste theaterproductie van het Jeugdtheaterhuis te zien in heel Zuid-Holland en daarbuiten. In ‘Een Wintervertelling!’ gaan getalenteerde jongeren van de vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis aan de haal met het wereldberoemde ‘A Christmas Carol’ van Dickens. De aanstekelijke, tegendraadse familievoorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar.

A Christmas Carol

Vierentwintig spelers, verdeeld over twee casts, stellen in ‘Een Wintervertelling!’ vragen bij het eeuwenoude kerstverhaal van Dickens en maken het van nú.

Hoe kan het dat Scrooge eerst zo’n hebzuchtige vrek is en daarna zijn geld weggeeft? Kan iemand eigenlijk wel veranderen? De jonge talenten laten zien wat ze in huis hebben: van dans tot spoken word en van theater tot rocken in een bandje!

Kijken en meedoen

De voorstelling gaat in première op zaterdag 17 december en zondag 18 december in Gouda. Daarna gaat de voorstelling op tournee door heel Zuid-Holland en daarbuiten. Bekijk de volledige speellijst op www.jeugdtheaterhuis.nl

Voorafgaand aan de voorstelling geeft het Jeugdtheaterhuis een “Theaterworkshop om het warm of koud van te krijgen.”

De workshop is gratis en iedereen van 7 t/m 107 jaar kan meedoen. Na afloop van de voorstelling is er voor alle bezoekers een spetterende sing-along in de foyer.

Leuk om te lezen