Jim Bakkum en Sergio Vyent brengen ode aan Frank Sinatra

Jim Bakkum en Sergio Vyent brengen ode aan Frank Sinatra

Muziek, schandalen en geheimen komen samen in de theaterproductie Sinatra – Under His Skin.

Een groots eerbetoon, inclusief echte bigband, aan muzieklegende Frank Sinatra! De muziektheater productie Sinatra – Under His Skin brengt naast Sinatra’s muziek ook de verhalen rondom zijn successen en schandalen. Dit alles zal worden gebracht door Jim Bakkum, Sergio Vyent en de Dutch Concert Big Band. De première van Sinatra – Under His Skin zal plaatsvinden op 11 november in Schouwburg Amstelveen. Hierna zal de voorstelling door heel Nederland te zien zijn.

Come fly away with me, My way en Fly me to the moon zijn slechts een greep uit het onuitputtelijke oeuvre van Sinatra. Iedereen kent de zanger natuurlijk door zijn succesvolle muziek- en tv-carrière maar de verhalen, mythes en fabels over het verdere leven van Sinatra zijn voor velen nog een mysterie. Door de ogen van Butler George Jacobs geeft Sergio Vyent een kijkje in de wereld van Sinatra, daarnaast wordt het een feest der herkenning met het swingende repertoire van Ol’ Blue Eyes onder leiding van Jim Bakkum en de Dutch Concert Big Band.

Jim Bakkum is geen onbekende in de theaterwereld. De afgelopen jaren groeide hij uit van zanger tot musicalster en is hij in verschillende Nederlandse succesvolle bioscoopfilms te zien. In deze voorstelling komen meerdere passies van Jim samen; zingen, theater en de liefde voor Frank Sinatra.

Sergio Vyent is bekend als gastheer uit het populaire NPO 3-datingprogramma First Dates (BNNVARA). Met zijn warme stem en zijn charismatische voorkomen is Sergio een opvallende verschijning op de Nederlandse televisie. Voor Vyent is dit de eerste stap op het theaterpodium. Een plek waar hij in de toekomst graag vaker te zien zal zijn.

De Dutch Concert Big Band is de jongste professionele bigband van Nederland die vooral bekend is door hun samenwerking met o.a. Trijntje Oosterhuis en Edsilia Rombley. Door de ervaring met en kennis van het repertoire van Sinatra kan de Dutch Concert Big Band de juiste muzikale lading bieden voor Sinatra – Under His Skin.

De voorstelling zal vanaf november te zien zijn in verschillende theaters door het hele land.

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link