Jochen Otten – Opgekropt staat netjes

Jochen Otten - Opgekropt staat netjes

Er tegen in, met gestrekt been.

Jochen Otten – Opgekropt staat netjes

  • Geen ruimte innemen. Check.
  • Over je heen laten lopen. Check.
  • Eigen mening inslikken. Check.

In Opgekropt staat netjes zien we Jochen worstelen met een optelsom van ongemakkelijke situaties en gênante momenten. In zijn poging om niet langer de goede vrede te bewaren, wringt hij zich in lachwekkende bochten. Want wat doe je als je beste vriend onaangekondigd zijn hond meeneemt als hij komt logeren? Of als iemand voordringt in de rij bij de Hornbach? Of te dichtbij staat tijdens een gesprek?

Een voorstelling over het ontdekken van de ruimte die je niet eerder durfde in te nemen. Een kwetsbaar relaas met ongekend veel grappen. Het is tijd om niets meer op te kroppen. Tijd om er tegenin te gaan. Met gestrekt been.

Jochen Otten

Jochen Otten is al meer dan 10 jaar een van de vaste comedians bij het toonaangevende stand-up collectief Comedytrain. Met het succesvolle sketch-programma Sluipschuppers bereikte hij het grote publiek. Goed voor meer dan 500 miljoen views op YouTube. Voor de BarryPafShow op 100% NL blikt hij als columnist maandelijks terug op de actualiteiten. Verder is Jochen meester Hank in de films en serie Mees Kees, speelt hij rollen in Klokhuis, Studio Snugger, in films als Jackie en Oopjen, Belladonna’s en Hoe het zo kwam dat de ramenlapper hoogtevrees kreeg. Eerder schreef Jochen voor Dit was het nieuws en Spijkers met Koppen.

Speellijst Jochen Otten – Opgekropt staat netjes

Bekijk nu de speellijst van de voorstelling ‘Opgekropt staat netjes’. Vanaf september 2020 in de Nederlandse theaters te zien.

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link