Kippie

Verse kipgerechten

Kippie

Bestel een Kippie gerecht of pan. Bestaande uit de lekkerste hapjes of complete maaltijden. Met de verse producten van Kippie maak je ieder feest compleet!

✔ Altijd vers bereid
✔ Kippiepannen, Grillproducten, Hapjes, Maaltijden, Broodjes & Meer
✔ Gelegen in winkelcentrum de Mare

Verse kipgerechten

Kippie Alkmaar verkoopt lekkere & verse kipgerechten. De gegrilde maaltijden zijn erg populair, maar ook de kippenpoten en de vers bereide spareribs zijn er heerlijk. De producten worden iedere dag vers voor je klaar gemaakt. Bezoek de winkel snel

Locatie

Kippie Alkmaar
Europaplein 92
1825 TL Alkmaar
Tel.: 072 562 3628
Meer informatie
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.