Kommil Foo – SCHOFT

Kommil Foo - SCHOFT

Het is het leven zelf dat een klein geniepig schoftje is… het slaat, het zalft, het schuurt en het ergst van al: het eindigt.

Kommil Foo

Twee broers traden regelmatig op in kleine café’s en clubs met een eigenzinnige mix van humor en popmuziek. Raf Walschaerts maakt al jaren lang unieke voorstellingen met Kommil Foo, ook deze solo situeert zich weer op het kruispunt van cabaret, toneel en concert. Een piano, een gitaar, een lijf dat gemaakt lijkt om te vertellen. Mich Walschaerts zingt de meest pakkende songs. Hij vertelt, schrijnende, hilarische verhalen. Hij speelt de meest kwetsbare, pijnlijk herkenbare personages. Beide broers zorgen nu voor volle zalen in veel theaters in België en Nederland!

SCHOFT

Het is het leven zelf dat een klein geniepig schoftje is… het slaat, het zalft, het schuurt en het ergst van al: eindigt. Het blijft de broers Walschaerts voorstelling na voorstelling inspireren: de mens die met moeite recht blijft. Maar struikelt. Die telkens de moed vindt om weer op te staan. Om dan weer te struikelen. Dat dat dan troostend is. En om te lachen, dat zeker!

Bron: HekwerkKommil Foo

 

Speellijst Kommil Foo – SCHOFT

Het is het leven zelf dat een klein geniepig schoftje is… het slaat, het zalft, het schuurt en het ergst van al: eindigt. 

Bekijk de speellijst SCHOFT

  Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link