Lachen om het klimaat met o.a. Soundos El Ahmadi

Lachen om het klimaat met o.a. Soundos El Ahmadi

Op maandag 8 november organiseert Klimaatstichting HIER de vijfde editie van Climate Comedy Night in Tivoli Vredenburg (Utrecht). Niemand minder dan Soundos El Ahmadi, Martijn Koning, Janneke de Bijl en Martijn Kardol krijgen deze avond een podium om de draak te steken met het klimaat. Ellen ten Damme zal op geheel eigen wijze de presentatie verzorgen. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Na een livestream vorig jaar, is het gelukkig weer mogelijk om met een volle zaal mensen te lachen om het klimaat. Eva van der Weiden van HIER: “Dit jaar was er meer dan ooit aandacht voor het klimaat. Het IPCC-rapport, in combinatie met  de bosbranden en overstromingen, doordringen ons van het probleem.. Met de Climate Comedy Night creëert HIER een moment in het jaar waarop we even kunnen lachen om onszelf én om het klimaat. Want lachen geeft lucht en het laat je weer op een andere manier naar het onderwerp kijken. Daarna kunnen we, hopelijk, met goede moed en volle kracht verder werken aan de oplossing.”

De Climate Comdy Night vindt op 8 november 2021 plaats in Tivoli Vredenburg in Utrecht. De zaal gaat open om 19.00 uur en de show start om 20.00 uur met een verwachte eindtijd van 21.45 uur. Voorgaande edities van de Climate Comedy Night waren volledig uitverkocht, dus koop snel je kaarten (€25). Meer informatie vind je hier.

Over Klimaatstichting HIER

HIER is een stichting die mensen in beweging brengt om iets te doen aan het klimaatprobleem. Precies dáár waar je altijd bent: hier. Of je nu in huis aan de slag wil, met de buurt zelf energie gaat opwekken of de CO₂-uitstoot op het werk wil verminderen. HIER is initiatiefnemer van onder andere HIER verwarmtHIER opgewekt, de CO₂-PrestatieladderSlimmeBuur en de Climate Comedy Night. Kijk voor meer informatie op hier.nu

Leuk om te lezen

 

 

 

Theaters in Nederland