Lazarus de musical

Lazarus de musical

Muzikant David Bowie schreef de muziek en teksten voor Lazarus de musical. In 2015 werd de musical voor het eerst opgevoerd, het was een van de laatste werken van David Bowie voor zijn overlijden.

Lazarus de musical

De musical is een vervolg op het boek The Man Who Fell to Earth van Walter Tevis uit 1963 waar David Bowie de hoofdrol speelde in de filmbewerking uit 1976. De musical werd goed ontvangen in New York en stond nadien ook succesvol in Londen. Eigenlijk is elke song in Lazarus een tien-plus waard, qua vormgeving, zang en dramatiek. En Michael Hall is werkelijk fenomenaal als Bowie-vertolker’, aldus de Volkskrant.

Cast Lazarus

Dragan Bakema gaat de hoofdrol vertolken in de musical Lazarus en speelt Thomas Newton. Noortje Herlaar speelt de vrouwelijke hoofdrol Elly, Elly is de assistent van Thomas Newton waar ze enorm verliefd op is. Naast Noortje gaan ook;

  • Pieter Embrechts
  • Juliana Zijlstra
  • Jorrit Buijs
  • Holly Mae Brood
  • Thomas Cammaert
  • Shary-An Nivillac
  • Jeroen C. Molenaar

spelen in de voorstelling. 

De voorstelling zal in het Nederlands worden gespeeld, de liedjes blijven in het Engels. Volgens Albert Verlinde is er naast de grote musicals die zijn bedrijf brengt, zoals The Lion King, ook ruimte voor meer artistieke, kleinschalige producties. ‘In New York is dat al drie jaar de trend. Daar sluit ik me bij aan.’

Speellijst Lazarus de musical

Lazarus, de musical die regisseur Ivo van Hove met David Bowie maakte kort voordat de popzanger stierf, speelt exclusief in het DeLaMar Theater!

Deze bijzondere productie is vanaf september 2018 alléén in Amsterdam te zien!

Lazarus exclusief in Het DeLaMar

De musical staat van september 2018 voor minsten een half jaar in de agenda van Het DeLaMar theater in Amsterdam gereserveerd. Daarmee heeft Stage Entertainment voor het eerst een vaste theaterzaal in Amsterdam.

Leuk om te lezen quotes en reviews

Bron: Volkskrant – Stage Entertainment
Foto: Lazarus musical

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link