Lenette van Dongen – Dat doet ze anders nooit

Lenette van Dongen - Dat doet ze anders nooit

Dat doet ze anders nooit
Geen bucket list maar een fukkit list

Lenette van Dongen – Dat doet ze anders nooit

In haar nieuwe show gaat Lenette nóg een stap verder op zoek naar totale vrijheid.

Wie zou ik nog kunnen zijn… Is er nog iets anders mogelijk dan die prettig afgerichte vrouw die keurig binnen de sociale lijntjes kleurt. Liever spijt van wél gedaan dan spijt van nooit gedaan. Geen bucket list maar een fukkit list.

Durf je niet? Dan juist doen! Als geen ander kan Lenette met haar meesterlijke zelfspot een hilarisch verslag doen van haar pogingen zich voorgoed van haar innerlijke Finnik te bevrijden. Rauwer en eerlijker wordt het niet. Wie niets meer te verliezen heeft is eindelijk vrij.

Poelifinario
Lenette van Dongen won met haar vorige voorstelling Paradijskleier de Poelifinario; de meest prestigieuze cabaretprijs van Nederland. De jury schreef onder andere: ‘Haar levenslust spat van het podium.’

De pers over Lenette:

‘Wonder van expressiviteit.’ – NRC
‘Schaamteloos geestige Lenette heeft te veel te vertellen om te stoppen (…) Laat ons onbedaarlijk lachen. Bovenal om onszelf.’ – AD
‘De feest- en levensvreugde spat er vanaf bij Van Dongen.’ – Theaterkrant

Speeldata Lenette van Dongen – Dat doet ze anders nooit

Bekijk alle locaties waar Lennette van Dongen met zijn nieuwe theatershow zal gaan optreden.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.