Leonardo Hotel Almere

Leonardo Hotel Almere – alle comfort die je nodig hebt.

Leonardo Hotel Almere

Of je nou op zoek bent naar een hotel in Almere voor een zakenreis of voor vakantie, het Leonardo Hotel Almere City Center ligt op de ideale locatie. Alle voorzieningen zijn verpakt in gedurfde, moderne architectuur en design. De Bierfabriek bevindt zich bij het hotel en is een brouwerij, café/restaurant en meeting and events locatie in één. Bij de Bierfabriek ben je van harte welkom om te genieten van ambachtelijk gebrouwen bier, het boerderijkippetje en gezelligheid. Bij het Leonardo Hotel Almere City Center bevind je je op de perfecte locatie om te genieten van het beste dat deze jonge stad te bieden heeft.

Het hotel ligt direct naast het stadstheater en dichtbij de diverse restaurants, cafés en winkels van Almere. Het openbaar vervoer ligt op een steenworp afstand van het hotel en we beschikken over een ondergrondse parkeergarage. De luchthaven Schiphol en de levendige steden Amsterdam en Utrecht liggen op slechts een klein stukje rijden. Maar eenmaal hier zal je merken dat er genoeg te ontdekken valt, zoals bijvoorbeeld de nabijgelegen Oostvaardersplassen. Waarom huur je geen fiets om de stad te ontdekken?

Veel van dee hotelkamers hebben uitzicht op het prachtige Weerwatermeer. Je kan zelfs een boot huren en vanaf het water te zien wat deze stad zo bijzonder maakt.

Adres Leonardo Hotel Almere

Koetsierbaan 2
1315 SE Almere
Tel: 036 5274500
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.