Louche ticketbureau’s actief

Weet waar u koopt

Weet waar u koopt.

Het nieuwe theaterseizoen begint weer! Ook de kaartverkoop van veel voorstellingen zijn van start gegaan, bij zowel theaters als artiesten kunt u tickets bestellen.

Louche ticketbureaus die kaarten voor veel geld doorverkopen zijn een doorn in het oog van veel artiesten en organisatoren en benadelen consumenten. Als je googelt op kaarten voor een concert, festival of een populaire theatershow, verschijnen er vele zogenaamde ‘secundaire ticketverkopers’ bovenaan de zoekresultaten waar je kaarten kunt kopen. Deze bureaus verkopen de tickets vaak tegen woekerprijzen door.

Er zijn veel ticketbureau’s, mocht een voorstelling zijn uitverkocht bedenk goed waar u eventueel nog een kaartje koopt! Het doorverkopen van kaarten is niet verboden, maar de manier waarop deze bureaus werken is wel misleidend. Naast dat de kaarten veel duurder zijn, is het nog maar de vraag of je uiteindelijk je tickets ook krijgt.

Artiesten hebben er een gruwelijke hekel aan dergelijke sites. Koop NIET bij louche ticketbureau’s als: onlineticketshop.nl, viagogo.nl & seatwave.nl.

Onze tip:

Koop alleen bij de theaters zelf en betaal niet teveel!

Kijk voor meer informatie ook op de website van Weet Waar Je Koopt!

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.