Maaspodium Rotterdam opent 5 juni zijn deuren

Maaspodium Rotterdam opent 5 juni zijn deuren

Op vrijdag 5 juni 2020 opent het Maaspodium zijn deuren voor een kleine groep bezoekers meteen aangepast programma. We maken van de speciale publieksontvangst een bijzondere ervaring en presenteren voorstellingen gecombineerd met een hapje eten. Op vrijdagen presenteren we programma’s voor XL (12+) met een Vegan Friday-maaltijd. We openen met een FRESH-avond van Barbara Willemsen over creativiteit in coronatijd. Op zondagen programmeren we voor families met een ontbijtje. Op 30 juni en 1 juli is er een speciaal programma rondom Keti Koti. Eind augustus, na de zomersluiting, opent het podium zijn deuren weer voor een De wilde keuken- reeks, feel-good theater over eten. Het programma van seizoen 2020 – 2021 is nog niet bekend.

Programma Maaspodium

Het Maaspodium opent zijn deuren op 5 juni voor een kleine groep van 25 bezoekers per keer. Op het programma staan voorstellingen met een ontbijtje of een vegan maaltijd. Zo combineren we theater beleven met een hapje eten. De grote theaterzaal van het Maaspodium (205 stoelen) wordt zo ingericht, dat de maximaal 25 bezoekers op minimaal 1,5 meter van elkaar zitten. Ook worden er gebruik gemaakt van het grasterras voor de foyer van het podium. Het programma voor zover bekend:

Vr 5 juni – Rotterdams talent: Barbara Willemsen – FRESH (XL/12+) / Extra: Vegan Friday Programma rondom creativiteit in coronatijd.
Zo 7 juni – Sanne Zweije – Trollenjong (4+) / Extra: ontbijt
Zo 14 juni – Maas theater en dans – Eitje (3+) / Extra: ontbijt
Zo 21 juni – Dorothy Blokland, Yahmani Blackman – Ananasi en de nieuwe wereld (4+) / Extra: ontbijt
Zo 21 juni – Drumdrumdrum – De geluidengrijpers (4+) / Extra: lunch
Vr 26 juni – Wennah Wilkers met performance plus extra’s (XL/12+) / Extra: Vegan Friday
Zo 28 juni – Maas theater en dans – Eitje (3+) / Extra: ontbijt
30 juni-1 juli – Maas theater en dans – Keti Koti programma Keti Koti (XL/ 12+) / Extra: vegan maaltijd
Zo 5 juli – Maas theater en dans – Een kleine brief aan de grote stad (4+) / Extra: ontbijt
Zo 12 juli – Maas theater en dans – Een kleine brief aan de grote stad (4+) / Extra: ontbijt

Programma ‘under construction’. De kaartverkoop voor dit programma start op vrijdag 22 mei 2020.

Veiligheid

Wij houden rekening met de veiligheid van publiek en medewerkers en nemen alle benodigde voorzorgsmaatregelen. Het Maaspodium zorgt voor afstand, extra hygiënemaatregelen en een heldere routing. Voorafgaand aan de voorstelling sturen wij alle bezoekers meer informatie over de maatregelen en veiligheidsvoorschriften.

De Wilde Keuken – Eind augustus

Hou je van toetjes of van snacks? Wil je precies weten wat je eet of juist niet? Verlang je naar een romantisch vroeger of naar een snelle, slimme toekomst? Wat voor kok ben jij: een keukenprins, een dierenvriend, een frituurfreak of een pillendraaier? De wilde keuken is een reis naar de binnenwereld van jouw eetdromen, een theatrale rondgang door het Maaspodium, Rotterdam. Maas theater en dans ontwikkelde enkele scenario’s om deze theaterervaring coronaproof te spelen. Binnenkort wordt daarover meer bekend, de kaartverkoop start medio juni.

Maaspodium Rotterdam

Het Maaspodium in Rotterdam is een theatrale uitgaansplek met een dynamische en culturele inhoud. Kinderen, jongeren en jong volwassenen kunnen hier genieten van Maasproducties en gastprogrammering. Het Maaspodium is een plek waar werelden worden verbonden en generaties elkaar ontmoeten. En waar het publiek altijd een onderdeel is van alles wat er gebeurt.

Leuk om te lezen