Malle Babbe de Musical

Rob de nijs de musical

Rob de Nijs de Musical over het repertoire van 60 jaar Rob de Nijs. Zijn levensverhaal op het podium in de theaters in Nederland.

Malle Babbe de musical

Al meer dan zestig jaar vlecht het repertoire van Rob de Nijs zich door onze samenleving. De vrolijkheid en de melancholie van de jaren zestig met “Zachtjes tikt de regen”, het feest van de jaren zeventig en tachtig met het blond schuimend bier van “Malle Babbe”, de onzekerheid over alle liefdes met “Banger hart” en vanzelfsprekend het terugkijken over de jaren die waren met “Niet voor het laatst” maar ook “Foto van vroeger”.

Rob de Nijs

De musical vertelt het verhaal van een zanger die naar woorden zoekt, en een schrijfster die op jacht is naar een stem. Ze komen elkaar tegen in een studio… zij begint voor hem te schrijven en hij zingt haar teksten en maakt ze van hemzelf. Daar ontstaat een romance uit maar vooral repertoire. En als de prikkel uit smeult, blijven de liedjes. Dan staat er een vrouw klaar die niet verliefd wordt op de artiest maar op de mens. En hem zweert trouw te zijn tot de dood hen scheidt.

En hoe zat het al die jaren nou echt met Rob’s liefdesleven en de honderden affaires? Jet wil de onderste steen boven hebben. Dit levert herkenbare, breekbare maar ook humoristische momenten op. Een sterrencast brengt het verhaal en alle grote hits tot leven in een prachtige setting met live orkest.

Cast Malle Babbe de musical

De cast wordt spoedig bekend gemaakt.

 

Ga mee op deze fantasierijke reis en laat Rob je nog een keer terugvoeren naar de kroegen met blond schuimend bier waarin hij afrekent met de heren van fatsoen. De musical is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Rob de Nijs en zijn echtgenote Jet de Nijs, onder leiding van Joop van den Ende, schrijver Dick van den Heuvel en Maurice Wijnen.

Speeldata Malle Babbe de musical

Na een indrukwekkende zestigjarige carrière nam de zanger als artiest al afscheid van zijn publiek. Deze musical eert Rob de Nijs’ oeuvre en maakt het toegankelijk voor een nieuw publiek. Bekijk de speellijst.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.