Marjolein Meijers met Tijdloos in Theater Peeriscoop

Marjolein Meijers met Tijdloos in Theater Peeriscoop

Altijd al eens een liveband in uw woonkamer willen hebben? Dan is dit uw kans! 

Marjolein Meijers – Tijdloos

Op zondagmiddag 28 maart om 17:00 uur staat Marjolein Meijers op de planken bij Theater Peeriscoop. Marjolein en haar band zullen voor u hun voorstelling ‘Tijdloos’ spelen via een livestream zonder publiek. Deze voorstelling wordt dus alleen live gestreamd. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om vanaf uw bank of al dansend in de woonkamer te genieten van deze muziekvoorstelling vol met ontroerende anekdotes en cabareteske presentaties. 

Zangeres en muzikante Marjolein Meijers, bekend van het theaterduo De Berini’s, weet het publiek te raken met teksten over liefde, vriendschap en afscheid. Zonder zich te vertillen aan de ‘zwaarte van het leven’. ‘Tijdloos’ geeft een Rotterdamse twist aan Ierse, Zweedse, Bulgaarse en Hongaarse muziek met multi-instrumentele begeleiding van topniveau: Walter Kuipers en Onno Kuipers. 

Marjolein Meijers, Walter Kuipers en Onno Kuipers spelen al vanaf 2006 samen. Voorheen was Walter ook vaste muzikant bij De Berini’s en daar kwam Onno op het eind ook bij. Tijdloos is alweer het zevende muziekprogramma dat zij als trio samen maken. In Tijdloos nemen ze je mee op een kleine tocht door de Nederlandse Folk traditie. De liedjes van Marjolein komen uit haar eigen herinneringen en spreken enorm aan merken wij. Uit het hart, ontroerend en oprecht met op het juiste moment een vette Rotterdamse knipoog. De enorme verscheidenheid aan instrumenten kleurt de muziek in alle talen en over alle grenzen. Tijdloos is tijdloos en grenzeloos, het is een wereld band!

‘’De tijd heeft even stil gestaan, maar muziek is van alle tijden. Wij spelen de mooiste liedjes en deunen voor jullie uit alle windstreken en we beginnen in Nederland. Dicht bij huis waar we ons een lang jaar hebben kunnen laven aan onze eigen cultuur.’’ – Marjolein Meijers

Voor de livestreamtickets betaalt u € 7,50 wanneer u alleen kijkt en voor € 10,00 kunt u met een woonkamer vol meekijken. Livestreamtickets zijn te bestellen via www.peeriscoop.nl, tab “livestream tickets”.

 

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link