Markant laat Udense zomer zinderen

Markant laat Udense zomer zinderen

Markant laat Udense zomer zinderen

Club 1.5 biedt muziek en cabaret in evenementenzaal

Met een stevig muzikaal zomerprogramma trakteert Markant Uden de komende maanden op een aantal zonnige muziekfeestjes. Maar liefst 25 verschillende acts in de meest uiteenlopende stijlen bezoeken van 24 juli tot 27 september de evenementenzaal, die voor de gelegenheid is omgedoopt tot Club 1.5. Markant heeft o.a. Emma Heesters & Rolf Sanchez, Hans Dulfer, Baby Blue, Wouter Hamel, Voltage en Handsome Poets gestrikt voor een optreden.

Deuren gaan weer open

Na een gedwongen sluiting van bijna vier maanden, mogen de deuren van de Theaterzaal én de Evenementenzaal – uiteraard volgens alle corona-richtlijnen – eindelijk weer open. In de theaterzaal maken o.a. Ellen ten Damme, Christel de Laat en Shirma Rouse de komende maanden hun opwachting. In Club 1.5 is een heuse Beach club gecreëerd. Daar kunnen bezoekers tot aan het staartje van de zomer genieten van een breed muziekaanbod in een intieme setting. Het theater staat dan ook te trappelen om er samen met haar publiek een Zinderende Zomer van te maken.

Club 1.5

De evenementenzaal is voor de gelegenheid omgedoopt tot – hoe kan het ook anders – Club 1.5. En daar hoort een passend en gevarieerd programma bij. Zo beleef je – met een drankje in de hand en een lekker hapje op tafel – een muzikale vakantietrip met de mannen van Baby Blue of geniet je van de funky saxjazz van Hans Dulfer. Luister in alle rust naar de gevoelige liedjes van singer/songwriters Michael Prins of Leonie Meijer of ga uit je dak bij een tribute aan Beth Hart of Ed Sheeran. Hou je meer van cabaret? Ook dat staat Markant deze zomer op het menu. En speciaal voor de kinderen staat het avontuurlijke kinderconcert De Operapiraat gepland op zondag 23 augustus.

Muzikale themafeesten

Naast deze optredens staan er ook een paar heerlijke themafeestjes gepland: het Beachclub-seizoen wordt afgetrapt met Terug naar Toen, waar de meest uiteenlopende hits voorbijkomen. Voor de (oudere) rockers is er The Glamrocks (early ‘70s) en wil je de allerlekkerste R&B classics weer eens horen, dan isRewind hét feestje om te bezoeken.

Een sfeervolle Beach club, lekkere drankjes en hapjes én een muziekprogramma waar je U tegen zegt. Als het aan Markant ligt, wordt de Udense zomer van 2020 er dan ook eentje om niet snel te vergeten.

Kijk voor het volledige programma op:  https://www.markantuden.nl/pQDNXu5/markants-zinderende-zomer

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link